Cine este idolul fotbalistului român de la Arsenal Londra, Vlad Dragomir




Tânărul fotbalist român de la Arsenal Londra, Vlad Dragomir, visează să ajungă la nivelul lui Mesut Ozil. Mijlocaşul de 17 ani afirmă că internaționalul german de origine turcă este idolul său şi urmăreşte de foarte mult timp jocul unuia dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul ”tunarilor”.
"Urmăresc mereu jocul lui Ozil. Când mă uit el, îmi imaginez ca sunt în locul lui. Când Ozil primeşte mingea, oamenii aşteaptă că în clipele următoare el va da o pasă "luminată". Aş vrea foarte mult să fiu ca el, să joc la fel", a spus Dragomir.
Într-un interviu acordat serviciului de presă al clubului londonez, Dragomir a comparat metodele de antrenament a cluburilor din Anglia şi România: "Antrenamentele de aici sunt mai dificile decât în România. Trebuie să muncesc mult pentru a fi la nivelul jucătorilor englezi și pentru a ajunge în prima echipă."
Cu nici două săptămâni în urmă, Vlad Dragomir a semnat primul său contract de jucător profesionist cu clubul Arsenal Londra. Internaţionalul român de juniori a venit la ”tunari” în vara anului 2015 de la Poli Timişoara.
Pentru acest transfer Arsenal a plătit indemnizaţia de formare de aproximativ 100.000de euro.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑