Zenit Sankt-Petersburg a făcut praf Torpedo Moscova



09 августа 2014
Foto: goal.com

Zenit Sankt-Petersburg a făcut spectacol în etapa a doua din Campionatul Rusiei. Echipa pregătită de portughezul Andre Villas Boas a umilit pe teren propriu nou promovata Torpedo Moscova cu scorul de 8-1.

Fundaşul Igor Smolnikov a marcat primul gol al meciului în minutul 26, iar peste şapte minute atacantul lui Zenit, Salomon Rondon a dublat avantajul gazdelor. Formaţia din Sankt-Petersburg a mai marcat o dată până la pauză, prin Hulk, care a transformat o lovitură de la 11 metri.

În minutul 47, Salomon Rondon şi-a trecut în cont dubla, majorând scorul la 4-0. Zenit nu s-a oprit şi peste şapte minute, Hulk a înscris şi el al doilea său gol în această partidă.

Mijlocaşul naţionalei Rusiei, Oleg Şatov, şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 62, iar Alexandr Kerjakov a marcat de două ori aproape de finalul meciului, ducând scorul la 8-0.

Torpedo Moscova a înscris golul de onoare în minutul 86, după ce Aidov a marcat din penalty.

Într-un alt meci, campioana Rusiei, ŢSKA Moscova, a învins în deplasare Mordovia Saransk. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 79, de Seydou Doumbia. La gazde, portarul naţionalei Moldovei, Ilie Cebanu a fost rezervă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑