Cascadă de driblinguri pentru Ștefan Radu. Fază superbă la un gol al lui Lazio în ultimul amical



09 августа 2014

 

**VIDEO** Cascadă de driblinguri pentru Ștefan Radu. Fază superbă la un gol al lui Lazio în ultimul amical

Lazio Roma, cu românul Ștefan Radu pe teren tot meciul, a câștigat cu 2-0 amicalul cu Hamburg.

Fostul dinamovist a contribuit la cel de-al doilea gol al echipei antrenate de Stefano Pioli, construind o fază superbă pe flancul stâng, unde a driblat 3 apărători, înainte de a-i pasa lui Lulic, care l-a servit excelent pe Tounkara, autorul reușitei care a închis tabela.

Fundașul a recuperat mingea în minutul 83, driblând din preluare un adversar venit din spate. Plecarea bună i-a prilejuit o trecere rapidă pe lângă al doilea jucător al lui Hamburg, iar un dribling cu stângul, prin care a schimbat și direcția de mers, a fost al treilea și ultimul din cursa încheiată cu o pasă pentru Lulic.

Radu și-a trecut în cont și o bară, în repriza secundă.

Djordjevic (4) și Tounkara (83) au marcat cele două goluri pentru Lazio, pentru care urmează, pe 10 august, ultimul meci amical al verii, contra unei alte echipe germane: Hannover.

Echipa lui Lazio la meciul cu Hamburg:

LAZIO (4-3-3): Berisha - Konko (46 Cavanda), Novaretti (80 Ciani), Cana, Radu - Cataldi (46 Parolo), Ledesma, Mauri (46 Gonzalez) - Felipe Anderson (46 Candreva), Djordjevic (46 Tounkara), Keita (46 Lulic);
Rezerve neutilizate: Marchetti, Strakosha, De Vrij, Basta, Minala.
Antrenor: Stefano Pioli.

Noul sezon din Serie A poate fi urmărit pe Digi Sport. Campionatul Italiei debutează pe 30 august, cu meciul dintre Chievo Verona și campioana Juventus Torino (ora 19:00). În prima etapă, Lazio joacă pe terenul lui AC Milan, ÎN DIRECT pe Digi Sport, duminică, 31 august, de la ora 19:00.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑