Trofeul Democraţiei, la Dubăsari. Reacţia tinerilor participanţi



09 августа 2014
Foto: Victor Zubcu

Trofeul democraţiei a ajuns la Dubăsari, unde aproape 150 de participanţi s-au întrecut, pe malul Nistrului, la diferite competiţii sportive. Mai mult, participanţii au avut posibilitatea să adreseze întrebări oficialilor de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor.

Competiţiile au avut loc la o tabără de odihnă din satul Molovata Nouă. Participanţii şi-au măsurat puterile la tenis, fotbal, volei şi şah.

Tinerii spun că asemenea evenimente îi ajută să-şi dezvolte spiritul de echipă şi să cunoască  mai bine oamenii din politică:

„Îmi place să lucrez în echipă, îmi place activităţile care se desfăşoară, vreu să mă implic în rezolvarea problemelor, să mă informez din unele domenii.

„Fac mai mulţi prieteni, jucăm dame, şah, fotbal. Ar fi bine ca tinerii să cunoască mai mult despre ţara noastră, despre ceea ce ar putea ei să facă pentru societatea noastră.

Oaspeţii evenimentului, printre care şi vicimeniştrii Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, au avut parte şi de un spectacol oferit de micii campioni la karate.

Trofeul Democraţiei este organizat deja pentru al doilea an consecutiv de către Partidul Democrat, în toate raionale din ţară. ”Este un proiect în care vorbim despre socializare sportivă, vorbim foarte mult despre comunicare şi desigur este o platformă de dicscuţii pe politici de tineret”, a spus Victor Zubcu, viceministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor.

Finaliștii vor reprezenta raionul la competițiile naționale pentru ''Trofeul Democrației''.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑