Noi achiziţii de jucători la AC Milan



09 августа 2014

 

Diego Lopez va semna cu AC Milan un contract valabil până în 2018, iar la începutul săptămânii viitoare va efectua vizita medicală. Ziariştii italieni scriu că Real Madrid nu va primi niciun ban în schimbul goalkeeperului. Milan ar urma să le transfere madrilenilor doar anumite bonusuri de performanță la finalul sezonului.

Diego Lopez este al doilea jucător adus de Milan la sfârșitul acestei săptămâni. Rossonerii au reușit să-l împrumute pentru un sezon pe columbianul Pablo Armero, de la Udinese. Lopez şi Armero vor fi prezentați oficial la începutul săptămânii viitoare.

Totodată, site-ul oficial al lui AC Milan a anunţat că Robinho a fost împrumutat pentru un sezon la Santos. Gruparea braziliană a fost prima formație din cariera lui Robinho, iar acesta s-a făcut acolo remarcat în perioada 2002-2005. După aceea a urmat transferul la Real Madrid, iar mai târziu a ajuns şi la Manchester City. Robinho a jucat la Milan din 2010. În 144 partide jucate pentru AC Milan în toate competițiile, sud-americanul a marcat 32 de goluri.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑