U Alexandrion Cluj - CSM Bucureşti 25-45. Spectacol făcut de oaspete



09 сентября 2014

 

**VIDEO** U Alexandrion Cluj - CSM Bucureşti 25-45. Spectacol făcut de oaspete

CSM Bucureşti este prima echipă din Liga Naţională care înscrie peste 100 de goluri după trei etape.

În direct la Digi Sport, jucătoarele antrenate de Mette Klit au început în forţă partida de pe terenul lui U Alexandrion Cluj. Cu Cristina Vărzaru în mare formă, bucureştencele aveau deja patru goluri avans după patru minute.

Spectacolul ofensiv al lui CSM a continuat - la pauză jucătoarele oaspete au avut un avantaj de zece goluri. Campioanele mondiale cu reprezentativa sub 18 ani, Bazaliu şi Laslo, s-au aflat şi ele pe teren. Doar clujeanca a strălucit, cu cinci goluri marcate. CSM a marcat câteva goluri spectaculoase şi după pauză.

În tabăra gazdelor, Mihaela Ani Senocico şi Florina Chintoan au încheiat meciul cu câte şase goluri. La rândul său, Cristina Vărzaru a marcat de 11 ori pentru CSM. Ardelencele au cedat la diferenţă de 20 de goluri, 25 la 45.

Echipa din Cluj rămâne fără victorie după trei runde, cu doar două puncte, iar CSM Bucureşti este lider în Liga Naţională.

"Eu sper să ne îndeplinim obiectivul, care este câștigarea campionatului. Pas cu pas sper să ajungem acolo.", a declarat jucătoarea CSM-ului, Mihaela Tivadar.

De cealaltă parte, supărarea a fost mare în tabăra ardelencelor:

"Nu ne așteptam sincer la această prestație dezastruoasă din partea noastră și țin să trag un semnal de alarmă către jucătoarele noastre. Mai este mult de muncit! Să stea cu capul aici, în sala!", și-a exprimat dezamăgirea Ioan Ani-Senocico, antrenorul lui U Alexandrion Cluj.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑