EXCLUSIV Infuzie de optimism. Pintilii: ”De-acum depindem doar de noi. Nu mai suntem la mâna nimănui”



09 сентября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Infuzie de optimism. Pintilii: ”De-acum depindem doar de noi. Nu mai suntem la mâna nimănui”

Victoria din Grecia i-a făcut optimişti pe tricolori. Batem Ungaria şi Finlanda şi suntem favoriţi la calificare, crede mijlocaşul lui Al Hilal, Mihai Pintilii.

Startul bun din Grecia le-a oferit un moral excelent tricolorilor, care sunt convinşi că se pot califica din nou la EURO, după absenţa din 2012.

Victoria în fața contracandidatei la şefia grupei este primul succes important obţinut în deplasare de România de la succesul din Turcia, de acum doi ani. Cu o evoluţie bună contra elenilor, Mihai Pintilii se gândeşte deja la duelurile cu Ungaria şi Finlanda, de luna următoare, după cum a mărturisit într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

”Este o victorie mare pentru noi, care ne conferă acum șanse mari la calificare, pentru că Grecia este, cred, principala noastră contracandidată la locul 1.

Este adevărat că mai sunt multe meciuri importante, de aceea contează foarte mult ce vom face luna viitoare cu Ungaria, acasă, și cu Finlanda. Acestea sunt două meciuri extrem de importante”, a spus Pintilii.

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Chiar dacă s-a jucat un singur meci în preliminariile pentru Euro 2016, Pintilii crede că România este favorită să ocupe primul loc în grupă la finalul preliminariilor.

”De acum depinde doar de noi, nu mai stăm la mâna grecilor, a nimănui. Returul va fi la noi acasă, atunci ne va avantaja și egalul. Important este că am început bine, pentru că n-am fi avut nicio scuză în caz de eșec.
Grupa este foarte accesibilă și cred că ne vom califica”, a conchis mijlocașul lui Al Hilal pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑