Jurnaliştii greci au ales la unison cel mai bun jucător al partidei de la Pireu: Alexandru Chipciu!



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Jurnaliştii greci au ales la unison cel mai bun jucător al partidei de la Pireu: Alexandru Chipciu!

Stelistul Alexandru Chipciu (25 de ani) i-a impresionat pe ziariştii greci prezenţi pe arena 'Karaiskakis', din Pireu. Jucătorul care a obţinut penalty-ul decisiv transformat de Marica a arătat o poftă de joc entuziasmantă şi a fost ales la unison de presa greacă drept "MVP"-ul partidei.

Prezent pentru a 13-a oară în tricoul naţionalei, Chipciu a făcut un meci excelent între linii, pendulând permanent între linia mediană şi atacul României. În minutul 9, acesta a primit o pasă înaltă de pe partea stângă, de la Raţ, iar preluarea sa în viteză l-a prins pe picior greşit pe fundaşul Holebas, care l-a atins pe jucătorul "tricolorilor". Chipciu a căzut la momentul oportun, iar englezul Mark Clattenburg n-a ezitat şi a indicat punctul cu var. 1-0 pentru România şi trei puncte imense (VIDEO)!

La finalul partidei, jurnaliştii greci prezenţi la meci au fost provocaţi de unul dintre sponsorii naţionalei să aleagă cel mai bun jucător de pe teren, notând numele preferate pe cartonaşele numărate la final. 

Cum elenii lui Ranieri au avut o seară de coşmar, alesul nu putea fi decât un fotbalist român. Deşi printre remarcaţi s-au numărat Chiricheş şi Tamaş, care au muncit mult în defensivă, laurii i-a cules Chipciu, pentru munca sa (pressing permanent, contraatacuri conduse bine) admirabilă, dar şi pentru calităţile etalate.

Piţurcă l-a înlocuit pe Chipciu în minutul 80, cu Torje, după un meci epuizant pentru mijlocaşul stelist, care a făcut o legătură excelentă între compartimente, mai ales după ce a rămas fără prea mare susţinere în ofensivă, ca urmare a eliminării lui Marica (minutul 53).

4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Chipciu, care are contract cu Steaua până în iunie 2016

13 selecţii şi 3 goluri are Chipciu la echipa naţională

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑