Reacția lui Sir Bobby Charlton după ce Rooney i-a depășit recordul de goluri la naționala Angliei



09 сентября 2015

 

**Reacția lui Sir Bobby Charlton** după ce Rooney i-a depășit recordul de goluri la naționala Angliei

VIDEO Anglia - Elveția 2-0. Calificată deja la Campionatul European din Franța, naționala Angliei și-a respectat statutul de favorită și s-a impus în disputa de pe propriul teren cu reprezentativa din "Țara Cantoanelor". Unul din cei doi marcatori ai englezilor a fost Wayne Rooney, cel care a devenit cu această ocazie golgheterul all-time al naționalei Albionului.

Atacantul lui Manchester United a transformat un penalty şi a ajuns la cota 50 în tricoul britanicilor, pe care l-a îmbrăcat în 107 rânduri. Cu această reușită fotbalistul de 29 de ani l-a depăşit pe legendarul Sir Bobby Charlton, care marcase de 49 de ori în 106 meciuri.

"Aș vrea să-l felicit pe Wayne pentru performanța reușită. E un record pe care sunt convins că îl va păstrat mult timp de acum înainte. Pentru mine e clar că va mai marca multe goluri atât pentru echipa lui de club cât și pentru națională", a declarat Sir Bobby Charlton pentru site-ul oficial al lui Manchester United.

Chiar dacă l-a felicitat pe cel care i-a doborât recordul, legendarul fotbalist englez a recunoscut că e ușor dezamăgit. "Am fost întotdeauna foarte mândru că dețin acest record. Să joc pentru țara mea a fost întotdeauna o onoare și un privilegiu. Evident, nu pot să neg că sunt puțin dezamăgit că acest record nu îmi mai aparține însă sunt foarte încântat pentru Rooney, cel care e căpitanul clubului meu de suflet și al echipei naționale", a încheiat cel care a îmbrăcat tricoul lui Manchester United între 1956 și 1973.

VIDEO CU GOLUL LUI ROONEY

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑