Keylor Navas a dat autografe pe teren, în timpul unui meci amical al naţionalei din Costa Rica



09 октября 2015

 

**VIDEO** Keylor Navas a dat autografe pe teren, în timpul unui meci amical al naţionalei din Costa Rica

Moment inedit în timpul meciului amical pe care Costa Rica l-a pierdut cu 1-0 pe teren propriu, la Liberia, în faţa Africii de Sud.

Portarul şi căpitanul gazdelor, Keylor Navas, devenit o adevărată vedetă în Costa Rica după prestaţiile excelente de la Cupa Mondială de anul trecut şi transferul la Real Madrid, a dat autografe pe teren, chiar în timpul jocului.

În minutul 85, doi suporteri au intrat fără probleme pe teren şi au mers la Navas, căruia i-au cerut să le semneze pe tricouri. Căpitan la naţională în absenţa lui Bryan Ruiz, goalkeeper-ul de 28 de ani le-a îndeplinit dorinţa fanilor, apoi i-a rugat să părăsească rapid suprafaţa de joc.

Încurajat de succesul celor doi, care nu au fost deranjaţi de niciun membru al forţelor de ordine, un alt suporter şi-a încercat norocul la finalul partidei şi a încercat să ajungă la portarul celor de la Real Madrid.

De această dată, temerarul fan a fost prins de unul dintre stewarzi şi pus la pământ. Impresionat de lacrimile tânărului, Keylor Navas a făcut o poză cu acesta şi apoi l-a îmbrăţişat, pentru a-l linişti.

Înainte de a pleca la vestiare, Navas s-a mai oprit o dată, pentru un selfie cu un alt fan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑