Interes maxim pentru meciul din Feroe. Toate biletele s-au vândut încă de acum 5 luni!



09 октября 2015

 

**VIDEO** Interes maxim pentru meciul din Feroe. Toate biletele s-au vândut încă de acum 5 luni!

VIDEO România - Finlanda 1-1. Tricolorii sunt obligați să câștige în Feroe, în ultima etapă a Grupei F, pentru a-și asigura calificarea directă la Euro 2016.

Interesul pentru partida de duminică, programat de la ora 19:00, este foarte mare nu doar din perspectiva suporterilor români. Și fanii celor de la Feroe așteaptă cu sufletul la gură acest meci, fapt susținut prin vânzarea deja a tuturor biletelor.

”Sunt mai multe detalii care vor conta și care sunt de partea celor din Feroe. Terenul este mai mic decât Arena Națională, se va juca pe sintetic, tribunele sunt foarte aproape de teren iar atmosfera va fi incendiară. Stadionul are o capacitate de aproximativ 5.000 de locuri iar biletele s-au vândut cu patru-cinci luni înainte”, a spus Sorin Anghel, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Euro Fotbal” de la Digi Sport.

Anghel a spus că, de obicei, organizatorii pun biletele în vânzare cu mai mult timp înainte, dar acum au depășit orice așteptări. 

”De obicei, ei pun biletele în vânzare cu trei luni înainte. În momentul în care lumea a văzut că Insulele Feroe are rezultate. La meciul cu Grecia nu mai erau bilete de o lună, apoi, nici nu se terminase meciul cu Grecia și deja se vânduseră biletele pentru meciul cu România. Apoi, este vorba de un teren greu, iarba este destul de înaltă”, a mai spus Sorin Anghel la Digi Sport. 

Sorin Anghel joacă de şapte ani în Feroe după ce, în ţară, a activat la CSM Râmnicu Vâlcea. A fost desemnat cel mai bun străin din campionatul feroez iar Federaţia i-a propus să joace şi pentru naţională.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑