Tricolorii, puși la zid: ”Nu se poate ca o națională cu pretenții de Euro să fie așa dezorganizată!”



09 октября 2015

Tricolorii, puși la zid: **”Nu se poate ca o națională cu pretenții de Euro să fie așa dezorganizată!”**

Cosmin Contra (39 de ani), antrenorul care așteaptă ca FIFA să-l declare liber de contract după conflictul pe care-l are cu oficialii celor de la Guangzhou R&F, a rămas dezamăgit de prestația tricolorilor din repriza a doua a partidei cu Finlanda, scor 1-1.

Unul dintre foștii fotbaliști reprezentativi ai echipei naționale a României nu a fost deloc indulgent cu elevii lui Anghel Iordănescu.

”A fost o primă repriză în care am atacat, dar, din păcate, nu am reușit să înscriem. Apoi, în repriza a doua, am fost relaxați, le-am permis finlandezilor să-și mai creeze ocazii înainte de gol, apoi au și marcat după care am văzut o echipă a României de nerecunoscut. A fost o echipă de pluton și în faza de apărare și în faza de atac.

După ce ai patru reprize în care nu dai gol și încă o altă repriză cu sumedenii de ocazii, ajungi să nu mai ai încredere că dai gol. Nu avem lider, nu avem personalitate, am fost la mâna Finlandei și a arbitrului, care nu le-a dat acel penalty”, a spus Contra, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Euro Fotbal”, de la Digi Sport.

Contra, fost fundaș dreapta de meserie, a criticat prestația tuturor jucătorilor din defensiva tricolorilor.

”Papp nu este genul de jucător care să dea centrări extraordinar de bune, dar a urcat. În repriza a doua, toată linia de fund a jucat foarte slab. Și Răzvan și Papp și cei doi din centru au lăsat multe spații, le-au permis finlandezilor să plece pe contraatac și ne-am jucat cu focul.

În partea a doua, noi nu am mai avut echilibru, nimeni nu mai făcea faza de apărare, pentru că de multe ori am rămas cu doar doi fundași acolo. Nu se poate ca o echipă care are pretenții de Euro să fie așa dezorganizată”, a spus Contra la Digi Sport.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑