Steaua îl reclamă pe Șumudică la FRF. "O să aibă ocazia să explice la Comisie"



 

**VIDEO** Steaua îl reclamă pe Șumudică la FRF.

Steaua va depune memoriu împotriva antrenorului formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, la Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a anunţat, luni, preşedintele campionilor, Valeriu Argăseală.

Oficialul stelist susţine că membrii comisiei trebuie să ia măsuri după ce Şumudică a declarat în mass-media că "în play-off vor apărea prieteniile", lăsând să se înţeleagă faptul că lupta pentru titlu va fi influenţată de aranjamente.

"Nu ştiu la ce se referă Marius Şumudică, dar o să aibă ocazia să explice asta la Comisia de Disciplină. Noi vrem să facem adresa asta la Comisie. Am crezut că lucrurile se liniştesc, am crezut că noi dăm un exemplu prin faptul că nu ieşim să atacăm alte echipe sau alţi oameni, dar bag de seamă că încă mai există aceste lucruri. Dar noi, tot civilizat, ne vom adresa Comisiei de Disciplină pentru a se reglementa această problemă.", a spus Valeriu Argăseală.

Valeriu Argăseală speră ca Arena Naţională să primească avizul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) pentru ca Steaua să poată disputa partidele în Bucureşti.

"Sper să nu se mai întâmple să jucăm meciurile de pe teren propriu prin ţară, chiar vorbeam acum cu secretarul general adjunct al FRF şi îmi spunea că Primăria Capitalei speră să obţină autorizaţia. Chiar şi cei de la Primărie m-au sunat şi mi-au zis că au dat drumul deja la documentaţie pentru a se obţine acel aviz. Din ce ştiu eu, legislaţia nu permite o derogare provizorie, deci stadioanele trebuie să îndeplinească acele condiţii. Cred că o să înceapă controalele la fiecare stadion în parte şi să se pună toate în regulă.", a adăugat oficialul stelist.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑