&FOTO Ioan Ovidiu a revenit pe gazon, la 47 de ani



**VIDEO&FOTO** Ioan Ovidiu a revenit pe gazon, la 47 de ani

Duminică, Ioan Ovidiu Sabău a jucat din nou un meci oficial, în Liga a 4-a. Ajuns la vârsta de 47 de ani, mijlocașul care a făcut parte din "Generația de Aur" a evoluat 75 de minute pentru Inter Ciugud, într-o partidă cu Euro Șpring.

Sabău a purtat pe tricou numărul 8, cel care l-a consacrat. A fost titular la debutul său în formația satului din județul Alba și a jucat 75 de minute. Inter Ciugud a câștigat cu 1-0 contra lui Euro Șpring, cu un gol din penalty, marcat de Păcurar (32).

De-a lungul carierei, Ioan Ovidiu Sabău a evoluat la U Cluj, ASA Târgu Mureș, Dinamo, Feyenoord, Brescia, Reggiana, Rapid București și Gaz Metan Mediaș, înainte de a se retrage din activitate, în urmă cu 10 ani. Ulterior, ca antrenor, ”Moțul” le-a pregătit pe U Cluj, Gaz Metan Mediaș, Gloria Bistrița, Poli Timișoara, FC Târgu Mureș, Rapid și ASA Târgu Mureș.

Fost mijlocaș de bandă în Liga 1, la Poli Timișoara, FC Național sau Poli Iași, Mircea Oprea (35 de ani) joacă și el la Inter Ciugud, ca fundaș central.

În Liga a IV-a din Alba, la CS Ocna Mureș, mai evoluează și Ovidiu Maier, fostul jucător al Unirii și al Rapidului.

"Sper că sunt în formă, că n-am mai jucat demult. Am venit să-mi aduc aminte de vremurile vechi, pentru că am plecat de aici, de pe un astfel de maidan. Să vedem cum e, după aproape 25 de ani.", spunea Ioan Ovidiu Sabău, înaintea meciului, într-un interviu acordat pentru absport.ro.

Sursa foto, video: absport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑