Reghecampf, cu Al Hilal, a micșorat distanța față de lider și l-a depășit pe Pițurcă în clasament



09 декабря 2014

Reghecampf, cu Al Hilal, **a micșorat distanța față de lider** și l-a depășit pe Pițurcă în clasament

Elevii lui Laurențiu Reghecampf conduceau cu 3-0 din minutul 33 al partidei Al Hilal - Al Taawon, apoi oaspeții au redus din handicap șase minute mai târziu, dar n-a fost decât un simplu foc de paie. Al Hilal s-a impus cu 3-1 și a mai redus din diferența față de lider, Al Nasr.

Al Hilal urcă câte o treaptă în clasament după fiecare restanță pe care o joacă. Așa s-a întâmplat și azi, marți, 9 decembrie, după ce Al Hilal s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Al Taawon, nimeni alta decât echipa care învingea în meciul precedent trupa lui Victor Pițurcă, Al Ittihad, scor 4-3.

Elevii lui Reghecampf au început foarte bine și conduceau deja cu 3-0 în minutul 33. Apoi, peste alte șase minute, oaspeții au marcat și ei un gol, dar mai apoi n-au mai avut forța de a mai puncta.

În fața a 25.000 de fani prezenți în tribunele impunătorului ”Prince Faisal bin Fahd Stadium” din Riyadh, Al Hilal a mai obținut trei puncte din acest meci restant, a trecut peste Al Ittihad în clasament și a ajuns la cinci puncte de Al Nasr.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑