Mai mult decât optimist! Roger Federer are planuri mari pentru 2015



09 декабря 2014
Foto: couriermail.com.au

Roger Federer are planuri mari pentru 2015! Tenismenul elveţian a declarat că va participa chiar din primele zile ale noului an la turneul de la Brisbane, pentru a fi în formă maximă la primul turneu de Mare Şlem al anului, Australian Open.

Roger Federer va începe evoluţia în noul sezon la turneul ATP de la Brisbane. Tenismenul a anunţat că participarea la această competiţie va fi o etapă importantă de pregătire pentru Australian Open.

"Astfel de turnee sunt greu de câştigat, chiar şi aşa am reuşit să mă impun de câteva ori. Am pierdut multe meciuri, dar am reuşit şi să câştig multe dintre ele. E foarte greu să obţii astfel de performanţe. În fiecare an simţi că turneul este la un nivel tot mai înalt", a spus tenismenul Roger Federer.

Roger Federer a mai declarat că nu vrea să facă un pronostic referitor la viitorul câştigător al turneului de la Antipozi. Asta deoarece în ultimii ani competiţia a fost câştigată de tenismeni diferiţi.

Anul 2014 a fost unul reuşit pentru Roger Federer. În acest sezon el a jucat în finală la Wimbledon şi a câştigat turneele de la Cincinnati (SINSINATI), Shanghai, Basel, Halle (HALE) şi Dubai. Federer a câştigat la finalul anului Cupa Davis cu echipa Elveţiei, acesta fiind singurul trofeu care îi lipsea din palmares.

Federer a încheiat anul pe locul doi în clasamentul ATP.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑