Omul penalty! Diego Alves a stabilit un nou record de lovituri de la 11 m apărate în La Liga



 

**VIDEO** Omul penalty! Diego Alves a stabilit un nou record de lovituri de la 11 m apărate în La Liga

VIDEO. Celta Vigo - Valencia. În minutul 28 al partidei de pe "Balaidos", gazdele au ratat un penalty. Execuţia lui Orellana a fost apărată de portarul de 29 de ani al oaspeţilor, Diego Alves.

Brazilian a devenit astfel goalkeeper-ul cu cele mai multe lovituri de pedeapsă apărate în campionat în ultimii 25 de ani, ajungând la cota 14, cu unul mai mult decât fostul "galactic" Santiago Canizares.

Mai mult, de când se află Alves în campionatul iberic (2007), a apărat cu opt penalty-uri mai mult decât orice alt portar, Palop şi Casillas având câte şase parade. În toate competiţiile, jucătorul venit de la Almeria a parat 17 dintre cele 37 de penalty-uri executate împotriva echipelor sale, o execuţie lovind bara şi un alt jucător trimiţând peste poarta sud-americanului, care i-a blocat de la punctul cu var, printre alţii, pe Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.

"Totul este legat de intuiţie. Văd acest lucru ca pe un război psihologic. Nu există un antrenament specific pentru asta. Este un moment în care există multe emoţii. Trebuie să încerci să câştigi războiul", declara Alves după meciul cu Atletico din acest sezon, câştigat cu 3-1 de "lilieci", când a apărat un penalty executat de Siqueira.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑