Cum a trăit Zidane primul meci pe banca lui Real Madrid



 

**VIDEO** Cum a trăit Zidane primul meci pe banca lui Real Madrid

VIDEO Real - La Coruna 5-0. Zinedine Zidane a avut parte de un debut excelent pe banca lui Real Madrid, echipa sa reușind o victorie categorică împotriva celor de la Deportivo La Coruna, scor 5-0.

VIDEO REZUMATUL MECIULUI

Deși nu se anunța un meci tocmai ușor pentru Real, La Coruna fiind una dintre revelațiile din La Liga, Real a deschis scorul încă din minutul 15, prin Benzema, astfel că Zidane a putut să privească liniștit de pe bancă evoluția foarte bună a echipei sale.

Foarte calm și pe tunelul de la vestiare, Zidane a afișat un zâmbet discret la ieșirea pe teren, și-a salutat apoi colaboratorii, după care a rămas în picioare, lângă banca tehnică, așteptând debutul meciului.

La primele 4 goluri, Zidane nu s-a bucurat excesiv, aplaudând abia în prelungiri, atunci când Benzema a punctat din nou, pentru 5-0, stabilind și scorul final. De fapt, atacantul francez a fost singurul jucător cu care Zidane vorbise pe tunel, înainte de ieșirea echipelor pe teren la startul partidei.

În următoarea etapă, Real joacă tot pe teren propriu, cu Sporting Gijon, duminica viitoare. Partida este transmisă de Digi Sport, de la ora 17:00, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑