Levante - Rayo Vallecano 2-1. Victorie după 6 săptămâni de "secetă"



**Levante - Rayo Vallecano 2-1.** Victorie după 6 săptămâni de

Codaşa Levante a spart gheaţa în La Liga şi a câştigat după 6 etape de secetă. A doua echipă a Valenciei s-a impus cu 2-1 în faţa vecinei de clasament, Rayo Vallecano.

După 0-0 în prima repriză, trupa lui Joan Francesc Ferrer a deschis scorul prin golgheterul echipei, brazilianul Deyverson, cu o execuţie de efect, în minutul 72 , din pasa lui Tono. O fază personală încheiată cu gol a reuşit şi Morales, în minutul 81.

Formaţia din Valencia a avut, totuşi, emoţii pentru victorie. În minutul 83, fostul jucător al lui Swansea, Pablo Hernandez, a redus din diferenţă cu un şut din centrul careului. Levante a rezistat până la final şi s-a impus cu 2-1 în faţa echipei la care joacă și Răzvan Raţ, care este în refacere în următoarele două luni, după operaţia suferită la umăr.

ECHIPELE

Levante (4-3-3): Diego Marino - Pedro Lopez, David Navarro, Feddal, Tono - Lerma, Simao Junior (46 Deyverson), Verza - Cuero (60 Xumetra), Ghilas (68 Victor Camarasa), Jose Luis Morales;
Antrenor: Juan Francesc Ferrer Sicilia "Rubi";

Rayo (4-4-2): Yoel - Quini, Tito, Chechu Dorado (76 Manucho Goncalves), Nacho Martinez - Adrian Embarba, Jozabe, Raul Baena (75 Trashorras), Pablo Hernandez - Javi Guerra, Fedor (63 Bangoura);
Antrenor: Paco Jemez.

Sursa foto: levanteud.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑