HCM Baia Mare - Fluery Handball 31-28. Prima victorie în grupele principale 



 

**VIDEO** HCM Baia Mare - Fluery Handball 31-28. Prima victorie în grupele principale 

Prima victorie pentru HCM Baia Mare în grupa principală 1 din Liga Campionilor a venit după un meci cu Fluery Handball, în care franțuzoaica Allison Pineau a strălucit, iar Paula Ungureanu a închis poarta pe final, cu două intevenții exceptionale.

Prima parte a fost dominată de campioana Franței - Niombla, Nze Minko și Barbosa-Cabral au marcat la foc automat, iar scorul la pauză a fost 15-13 pentru formația vizitatoare.

Din minutul 40, HCM Baia Mare a trecut însă la conducere - paradele Paulei Ungureanu și cele 10 goluri înscrise de Pineau au adus victoria cu 31-28 pentru vicecampioana României.

"Mă bucur că am putut ajuta echipa și că la final scorul a fost în favoarea noastră" a declarat la final Paula Ungureanu. "Am făcut ca meciul să fie mai interesant" a glumit în Gabi Szucs când a fost întrebată de prestația echipei din prima repriză. "Trebuie să evoluăm mai concentrate, să reducem greșelilere și să ne facem jocul nostru, cel pe care îl pregătim la antrenamente" a adăugat Szucs. "A fost un joc de spectacol ca toate din Liga Campionilor, cu răsturnări de scor" a concluzionat antrenorul Aurelian Roșca.

Cu primele două puncte din grupa principală, HCM Baia Mare a urcat pe locul cinci, la două puncte de Fleury Loiret Handball.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑