Real Sociedad - Valencia 2-0. Neville, în continuare, fără succes în La Liga



**Real Sociedad - Valencia 2-0.** Neville, în continuare, fără succes în La Liga

Gary Neville trebuie să mai aștepte primul succes ca antrenor în Primera Division! Valencia a fost învinsă de Real Sociedad cu 2-0 și a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie în campionatul Spaniei. ”Liliecii” nu au mai avut o serie atât de proastă din 2008!

Prima repriză a confruntării de pe ”Anoeta” a fost echilibrată. Real Sociedad a ratat prima: Carlos Martinez a trimis în bară! Valencia a replicat prin Rodrigo Moreno, dar s-a opus transversala.

Chiar dacă în partea secundă gazdele au controlat jocul, echipa lui Gary Neville a fost din nou aproape de gol la acțiunea lui Santi Mina.

Real Sociedad s-a dezlănțuit pe final. După ce Jaume Domenech a respins șutul lui Ruben Pardo, portarul oaspeților a greșit grav și i-a permis lui Jonathas să deschidă scorul. Era minutul 79.

Doar trei minute mai târziu, brazilianul a făcut dubla din centrarea perfectă a lui Carlos Martinez.

Real Sociedad s-a impus cu 2-0 în fața Valenciei și criza de rezultate a ”liliecilor” continuă. Echipa lui Gary Neville a obținut doar trei succese în ultimele 13 partide disputate și toate au fost în Cupa Regelui.

Real Sociedad - Valencia 2-0
A marcat: Jonathas 79 și 82

Real Sociedad: Rulli - Carlos Martinez, Elustondo, Inigo Martinez, Yuri - Xabi Priesto, Bergara, Ruben Pardo - Vela (Oiarzabal 76), Jonathas (Litri 87), Bruma (Zaldua 90+1)
Antrenor: Eusebio Sacristan

Valencia: J. Domenech - Barragan, Mustafi, Abdennour, Joao Cancelor (Orban 46) - Santi Mina (Negredo 71), Dani Parejo, E. Perez (Javi Fuego 57), R. de Paul - Rodrigo, Paco Alcacer
Antrenor: Garry Neville 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑