Coregrafie specială a fanilor lui Bayern, la meciul de miercuri cu United



 

**VIDEO** Coregrafie specială a fanilor lui Bayern, la meciul de miercuri cu United

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League după victoria cu 3-1 obținută în fața lui Manchester United (VIDEO AICI), miercuri seara, pe Allianz-Arena.

Jucătorii pregătiți de Pep Guardiola mai sunt la un singur pas să joace a treia finală la rând, după cele din 2012 și 2013. Înaintea startului partidei cu deținătoarea titlului din Anglia, fanii lui Bayern au creat o atmosferă incendiară în tribune. 

Cei peste 67 000 de spectatori i-au purtat pe elevii lui Pep spre victorie, mai ales că la un moment dat erau scoși din cursa pentru un nou trofeu, după golul special al lui Evra (DETALII ȘI VIDEO AICI). 

></p><p>Înaintea primului fluier, la una dintre peluze, ultrașii nemți au construit un mozaic cu un mesaj elocvent: King of the Cup" (Regii Cupei). Dacă judecăm prin prisma ultimilor 5 ani, rezultatele îi îndreptățesc - finaliști în două rânduri (2010 și 2012) și câștigători în 2013, cei de la Bayern pot ajunge în cea de-a patra finală din ultimii 5 ani, o performanță care nu a fost reușită nici de Barcelona, trupa care a câștigat 3 trofee în ultimul deceniu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑