Stoican s-a răzgândit: ar putea să rămână pe banca lui Dinamo şi dacă nu o învinge pe Rapid



 

**VIDEO** Stoican s-a răzgândit: ar putea să rămână pe banca lui Dinamo şi dacă nu o învinge pe Rapid

Dinamo este fără victorie în Liga 1 de patru etape, iar tehnicianul alb-roşiilor, Flavius Stoican, a declarat la finalul partidei cu CSMS Iaşi că va demisiona, în cazul unui eşec în derby-ul cu Rapid, care va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:00.

Cu toate acestea, antrenorul dinamovist a revenit asupra declaraţiei iniţiale şi susţine că va continua în Ştefan cel Mare, dacă finanţatorul Ionuţ Negoiţă îi va cere acest lucru.

"Am declarat după meciul de la Iaşi că în cazul în care nu voi câştiga voi avea o discuţie cu domnul Negoiţă. Pentru mine acest om reprezintă totul. Este alături de echipă în momentele grele, îi sprijină pe jucători, îi încurajează. Mai rar în fotbalul românesc astfel de oameni. Noi toţi, împreună cu cei care sunt pe teren, trebuie să-l facem fericit pe acest om.

Eu ştiu că fac tot ce îmi stă în putinţă ca echipa să meargă bine. Indiferent ce spun oamenii, dacă rezultatele nu sunt aşa cum îmi doresc eu, am o oarecare jenă faţă de acest om. Nu stau într-un loc dacă lucrurile nu merg aşa cum trebuie. Dacă dânsul consideră că trebuie să mergem până la capăt, eu nu părăsesc echipa, dar mi-e ruşine pentru că nu putem să mergem pe o pantă ascendentă", a spus Stoican, la conferinţa de presă de vineri, care a prefaţat duelul cu Rapid.

Cu toate că echipa trece printr-o perioadă foarte dificilă, Stoican nu regretă că a revenit la Dinamo.

"Niciodată nu regret o decizie, pentru că în momentul respectiv am considerat că pot să ajut această echipă. Îmi doresc ca lucrurile să meargă spre bine. Eu sunt convins că vom face o partidă mare. Am încredere în jucători, cred în toţi. E o atmosferă bună, cu toate că rezultatele întârzie să apară. Încerc să le ridic moralul şi cred că am reuşit în aceste zile. Niciodată nu o să critic un jucător în public. Eu nu vreau să joace pentru mine, vreau să joace pentru ei, pentru club, pentru omul acesta care bagă foarte mulţi bani", a precizat antrenorul "câinilor".

Stoican este de părere că meciul va fi câştigat de "cel care face mai puţine greşeli, am văzut asta şi în meciul dintre Steaua şi Petrolul", şi s-a arătat "convins că va fi un spectacol mai presus de toate, de orgolii".

"Chiar dacă plecăm cu prima şansă, pentru că jucăm acasă, vom avea o partidă dificlă. Ei vin după două rezultate nefavorabile. La fel, nici la noi nu este o situaţie foarte bună, pentru că nu este ceea ce ne dorim. Dar suntem încrezători, pentru că am în componenţă jucători care vor da totul pentru acest meci. Pentru mine ei sunt pionii principali şi voi merge pe mâna lor până la capăt. Nu e o situaţie uşoară, încercăm să câştigăm meciul acesta, apoi moralul jucătorilor va creşte. Avem nevoie doar de un declic, de o victorie.

Avem un moral bun în ceea ce îi priveşte pe cei de la Rapid, în tur am obţinut un 3-0, dar acum şi-au schimbat toată echipa. Am reuşit pe Arena Naţională două victorii în faţa Rapidului, avem premisele unui rezultat pozitiv. Acum depinde şi de starea noastră de spirit. Eu sunt convins că o să arătăm bine. Jucătorii sunt conştienţi că e o partidă a orgoliilor, că e un derby indiferent de locurile în clasament", a mai afirmat Stoican.

Meciul Dinamo - Rapid, din etapa a 26-a din Liga 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑