Williams a trecut de rivala si a trecut in finala: Cum a invins-o Serena pe Maria Sarapova - VIDEO




Duelul titanilor, dominat din nou de Serena Williams. Americanca a castigat in fata rusoaicei Maria Sarapova, scor 6 la 2 si 6 la 4, si s-a calificat in finala de la Wimbledon. Williams poate deveni campioana pentru a 6-a oara la acest turneu.

 

 

Williams castigase 17 din precedentele 19 intalniri cu Sarapova. Nici de aceasta data rusoaica nu a putut stapani forta imensa a tenismanei adverse. Williams si-a dictat jocul si nu i-a dat multe sanse rusoaicei. Serena a castigat cu 6 la 2 si 6 la 4, reusind sa se califice in finala. 


Serena WILLIAMS, TENISMANA SUA: “ Când joci cu un adversar cunoscut, care te-a învins în trecut, eşti foarte concentrat. ” 

 
Maria SARAPOVA, TENISMANA RUSIA:“M-am aşteptat să fiu campioană şi este dezamăgitor să pierd, pentru că ştiu că nivelul meu poate fi acolo sus. ” 

 
Williams are acum sansa sa devina campioana la Wimbledon pentru a 6-a oara. Va incerca sa o impiedice sa o faca Garbine Muguruza. Sportiva din Spania a batut-o in semifinale pe poloneza Agnieszka Radwanska, scor 6 la 2, 3 la 6 si 6 la 3. 


Muguruza si-a rugat parintii sa nu vina la finala. 


Garbine MUGURUZA, TENISMANA SPANIA: “ Ei mă privesc la televizor sau calculator, nu sunt sigură. M-au întrebat acum 2 zile dacă vreau ca ei să vină la meci. Am spus, nu ! Nu schimbă nimic. Mă spăl pe dinţi mereu la fel, mă trezesc cu acelaşi picior, nu schimb nimic.” 

 


Muguruza va juca pentru prima data in cariera in finala unui turneu de Mare Slem. Campioana de la Wimbledon sa va imbogati cu 1 milion 880 de mii de lire sterline. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑