Nino Schurter a câştigat etapa din New York a Cupei Mondiale de Mountain Bike



010 августа 2015

 

Elveţianul Nino Schurter şi franţuzoaica Pauline Ferrand-Prevot au câştigat etapa din New York a Cupei Mondiale de Mountain Bike. Cu o rundă înainte de finalul competiţiei, Nino Schurter este rămâne favorit la cucerirea trofeului. 

Nino Schurter a obţinut a doua victorie consecutivă la Cupa Mondială de Mountain Bike. După ce s-a impus în urmă cu o săptămână în Canada, elveţianul a avut ghinion în timpul rundei din New York. Acesta a avut o pană de cauciuc, dar a reuşit până la urmă să revină în cursă şi a trecut primul linia de sosire. Schurter s-a impus cu un avantaj de patru secunde faţă de al doilea clasat, Julien Absalon, în timp ce podiumul a fost completat de Manuel Fumic.

"Ştiam că sunt într-o formă superbă. De asemenea ştiam că nu este cea mai favorabilă cursă pentru mine. Este compusă din urcări îndelungate. Am avut de suferit până când am ajuns în vârf. A fost superb să câştig în Mont-Sainte-Anne şi mă bucur că am reuşit să mă impun aici", a spus câştigătorul etapei din New York, Nino Schurter. 

Cu o etapă înainte de finalul Cupei Mondiale, Nino Schurter conduce în clasamentul general cu 1.100 de puncte şi este urmat de Julien Absalon cu 910 puncte, iar Jaroslav Kulhavy este pe trei cu 782 de puncte.

În proba feminină s-a impus sportiva din Franţa, Pauline Ferrand-Prevot. Aceasta nu a avut rivale, ajungând la finiş cu un avantaj de 88 de secunde faţă de a doua clasată, Jolanda Neff. Daneza Annika Langvad a încheiat concursul pe locul trei.

"Sunt fericită. Săptămâna trecută mi-am revenit în ritmul meu. Anterior, nu reuşeam să mă menţin printre primele poziţiii, aşa că aici am vrut să am un start bun şi să urc cât mai repede dealul, dar şi să mă relaxez la coborâre. Tactica mea a fost bună, aşa că mă simt perfect", a declarat  câştigătoarea etapei din New York, Pauline Ferrand-Prevot. 

Lider în clasamentul general este Jolanda Neff cu 1100 de puncte. Pe locul doi este Gunn-Rita Dahle Flesjaa cu 910 puncte, iar podiumul este completat de Catharine Pendrel cu 726 de puncte.

Ludmila Cuptor (facebook, vk, ok-1, ok-2, instagram, linkedin, mirtesen, mail.ru, myspace, twitter, privet.ru, forsquare, sports)

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑