Simion Bulgaru a semnat cu Dacia Chişinău un contract valabil pe doi ani



010 августа 2015

 

Simion Bulgaru a revenit în Divizia Naţională! Fundaşul, în vârstă de 30 de ani, va juca la vicecampioana Moldovei, Dacia Chişinău. În ultima perioadă acesta a evoluat la Irtîş Pavlodar.

Fostul fundaş al naţionalei Moldovei, Simion Bulgaru a semnat cu Dacia un contract valabil pe doi ani. Fotbalistul a revenit astfel în Divizia Naţională după o pauză de şapte ani.

"Dacă cinstit mi se pare că e un proiect ambiţios. Vor să câştige campionatul, vor să ia cupa. E şi normal dacă se pun aşa obiective, atunci înseamnă că au ambiţii şi totul necesar pentru a deveni campioană sau a câştiga cupa", a declarat fundaşul Dacia, Simion Bulgaru. 

Ultima formaţie pentru care a evoluat Bulgaru a fost Irtîş Pavlodar din Kazahstan. Din cauza unor conflicte cu antrenorul echipei el a jucat doar un meci oficial în 2015.

Simion Bulgaru este discipolul clubului Zimbru Chişinău. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai evoluat pentru Sheriff Tiraspol, formaţia daneză Viborg, dar şi pentru cluburile din Rusia, Alania Vladikavkaz şi Volga Nijnii Novgorod.

Pentru naţionala Moldovei, Bulgaru a evoluat în 23 de partide şi a înscris un singur gol. Fundaşul nu a mai evoluat pentru selecţionată din 2013.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑