Bucurie în rândul luptătorilor. Sportivii sunt încântaţi că luptele au rămas în programul olimpic



010 сентября 2013

 

Bucurie fără margini în rândul luptătorilor. După ce CIO a decis ca luptele să rămână sport olimpic, mai mulţi reprezentanţi ai acestui gen de sport din întreaga lume s-au arătat mulţumiţi de această decizie.

"Este o victorie pentru întreaga istorie a Jocurilor Olimpice", a declarat preşedintele Federaţiei de Lupte din Grecia, Constantinos Thanos. 

"Sunt de două ori mai fericită, deoarece Olimpiada va avea loc anume în Japonia, iar luptele rămân în continuare în programul olimpic", a spus luptătoarea Yoshida Saori.

Oficialii Federaţiei de lupte din Grecia la fel şi-au exprimat bucuria faţă de decizia Comitetului Internaţional Olimpic. 

"Faptul că luptele au rămas în programul olimpic este o victorie pentru întreaga istorie a Olimpiadei. Cred că este un succes al ideologiei acestui gen de sport" , a menţionat preşedintele Federaţiei de Lupte din Grecia, Constantinos Thanos. 

În baza unui vot secret, desfăşurat la Buenos Aires, membrii Comitetului Internaţional Olimpic au votat ca luptele libere şi cele greco-romane să fie incluse în programul olimpic în 2020, în defavoarea baseball-ului şi squash-ului. Acest gen de sport a primit 49 de voturi din partea membrilor CIO, din totalul de 95 voturi. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑