Hiddink a pierdut primele două meciuri ale mandatului la naţionala Olandei, la fel ca în 1995



010 сентября 2014

**VIDEO** Hiddink a pierdut primele două meciuri ale mandatului la naţionala Olandei, la fel ca în 1995

Olanda, cu Hiddink pe bancă, a pierdut amicalul cu Italia, precum și întâlnirea de la Praga, cu Cehia, din preliminariile pentru Euro 2016. Selecționerul batavilor și-a egalat astfel propriul record de la startul mandatului precedent.

Ocupanta locului trei de la Cupa Mondială din Brazilia, Olanda, a avut parte de un start dezastruos în preliminariile pentru calificarea la Campionatul European din 2016 (DETALII AICI și VIDEO). Dincolo de jocul extrem de slab, batavii au scăpat printre degete un egal la Praga, ce le-ar fi convenit până la urmă, din cauza unei gafe nepermise din apărare (DETALII AICI și VIDEO).

Astfel, naționala olandeză a bifat al doilea eșec consecutiv, după înfrângerea 0-2 suferită în fața Italiei, o partidă totuși cu caracter amical. Pentru Guus Hiddink (67 de ani) acesta nu este deloc un start bun.

El este practic primul selecționer al batavilor, care suferă două înfrângeri la rând în startul a două mandate diferite. Precedenta experiență a lui Hiddink pe banca Olandei, 1995-1998, a pornit tot cu două eșecuri, ce-i drept în amicale. La 18 ianuarie 1995, Olanda pierdea acasă cu Franța, pentru ca la doar o lună, 22 februarie, batavii să fie învinși și de Portugalia.

Livid. Așa a apărut Hiddink în fața reprezentanților mass-media după finalul urât de la Praga.

”Nu ai voie să pierzi un meci în ultimele secunde ale unei partide. Am fi putut pleca cu un egal, dar am primit un gol într-un mod stupid. În situația actuală,, cred că Memphis Depay a fost cel mai bun jucător al nostru”, a spus selecționerul Olandei, extrem de abătut.

CLICK AICI pentru PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

„Sunt foarte supărat. Trebuie să ne uităm în oglindă după un astfel de meci și să vedem de fapt ce am făcut. Nu este vorba aici de schimbarea antrenorului sau de sistemul de joc, ci de evoluția noastră din teren.

Nu mai are rost acum să privim înapoi la Cupa Mondială. Ce a fost acolo, a fost. Știam că ne așteaptă un meci greu la Praga și că trebuie să luptăm, dar n-am reușit să ne facem jocul. Robben este un fotbalist important pentru noi, dar nu putem pune acum eșecul pe seama lipsei lui”, a fost și reacția lui Wesley Sneijder.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑