Selecţionerul Moldovei, în ajunul primului duel cu Muntenegru: Alt rezultat decât victoria nu accept



010 сентября 2014

 

Naţionala Moldovei este gata de primul duel cu Muntenegru din preliminariile Campionatului European. Înainte de partida de la Podgorica, selecţionerul Ion Caras a declarat că nu se gândeşte decât la victorie, iar jucătorii reprezentativei noastre i-au promis viaţă grea adversarului.

La antrenamentul oficial înaintea meciului cu Muntenegru au participat toţi cei 18 jucători care au făcut deplasarea la Podgorica. "Tricolorii" s-au antrenat timp de o oră pe Arena Pod Goricom, unde va avea loc meciul. Toţi fotbaliştii care au efectuat antrenamentul sunt apţi pentru partida de azi cu echipa antrenată de Branko Brnovic. Selecţionerul Moldovei, Ion Caras a anunţat că nu va accepta un alt rezultat decât victoria.

"Am menţionat anterior că un alt rezultat decât victoria nu accept în partida cu Muntenegru. Am venit aici cu gânduri bune, deoarece avem şi noi obiectivele noastre, calificarea la turneul final", a declarat selecţionerul Ion Caras.

Jucătorii naţionalei Moldovei au declarat înainte de meci că vor încerca să nu le permită muntenegrenilor să îşi ia revanşa după înfrângerea suferită anul trecut în faţa tricolorilor, scor 2-5.

"Înţelegem foarte bine că selecţionata Muntenegrului va fi foarte motivată pentru a-şi lua revanşa după înfrângerea de anul trecut. Însă noi vom încerca să dăm toate puterile în teren şi vom face tot posibilul să arătăm un meci cât mai bun", a declarat căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu.

Partida dintre Muntenegru şi Moldova din această seară va începe la ora 21.45 de minute. Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Belarus, la centru cu Alexei Kulibakov.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑