Surprize la Mondialul de baschet din Spania: Naţionala Serbiei a eliminat Grecia, iar Turcia a învins Australia



010 сентября 2014

 

Surpriză la Mondialul de baschet din Spania. Naţionala Greciei a fost eliminată în optimi de Serbia. Într-un alt meci, Turcia a învins dramatic Australia şi va juca în sferturile de finală cu Lituania.

Grecia a fost eliminată de Serbia în optimile de finală ale Campionatului Mondial de baschet. Selecţionata elenă a fost învinsă cu scorul de 90-71. Cel mai bun marcator al reprezentativei sârbe a fost Bojan Bogdanovici, cu 21 de puncte, iar la greci cel mai bun a fost Nick Calathes, cu 14 puncte.

Turcia s-a calificat în sferturile de finală ale Mondialului după ce a învins dramatic Australia cu scorul de 65-64. Emir Preldzici a adus victoria turcilor după o aruncare de trei puncte cu cinci secunde înainte de finalul meciului.

Tot în optimile de finală, Lituania s-a chinuit cu Noua Zeelandă. Selecţionata baltică a învins cu scorul 76-71. Brazilia s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins Argentina cu scorul 85-65.

În sferturile de finală, Lituania va juca împotriva Turciei, Slovenia se va duela cu Statele Unite, Serbia se va confrunta cu Brazilia, iar Spania va întâlni Franţa.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑