Gâlcă, despre eșecul cu 0-8 al naționalei: "Ți-e rușine să mai ieși din casă!"



010 сентября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă, despre eșecul cu 0-8 al naționalei:

Naționala de tineret a României a fost învinsă clar în meciul cu Germania, scor 0-8 (DETALII AICI), contând pentru preliminariile Campionatului European din 2015.

Reacțiile după eșecul echipei lui Moldovan nu au întârziat să apară. Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, a spus că tinerii jucători ar trebui să aibă mai multă personalitate în teren, însă a ținut, în același timp, să sublineze și faptul că ar trebui să se investească mai mult în centrele de juniori.

"Asta (n.n. eșecul cu Germania) ne spune că trebuie să avem grijă de fotbalul românesc, să putem creşte jucătorii pe care îi avem, să creăm jucători cu personalitate, să ştie cum să se descurce în aceste meciuri cu încărcătură. De aceea îmi plac jucătorii care au personalitate în teren.

Nu cred că aceasta este diferenţa între noi şi ei, sunt momente care se pot specula. Practic ţi-e ruşine să mai ieşi din casă, dar trebuie să trecem peste aceste momente.

Trebuie să dea de gândit celor implicaţi în fotbalul românesc și să punem accent mai mult pe centrele de copii şi juniori. Rezultatul se vede", a spus Gâlcă.

În Europa, naționalele din Malta, Luxemburg, Lichtenstein sau Insulele Feroe nu au încasat niciodată o corecție atât de dură, într-o partidă din preliminariile CE. Asemenea eșecuri au mai suferit Andorra (0-8 cu Cehia în 2011) și San Marino, care a încasat mai mult de 8 goluri într-un meci în 5 rânduri, ultima dată în 2013 (0-9 cu Anglia).

Programul complet al canalelor Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑