Fanii Stelei, chemați să ia atitudine în disputa cu Armata: ”România nu merită această echipă”



010 сентября 2015

 

**VIDEO** Fanii Stelei, chemați să ia atitudine în disputa cu Armata: ”România nu merită această echipă”

Scandalul care pare că nu se mai termină, între Steaua lui Gigi Becali și Clubul Sportiv al Armatei, i-a ajuns până peste cap președintelui de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam.

„Eu am fost optimist, mai ales că săptămâna trecută am avut un intervenție dură și cred că și acel interviu a dus la această întâlnire dintre Armată și Steaua. Am fost foarte optimist, am crezut.

Atât timp cât nu se întâlnesc doi oameni care au puterea de a lua o decizie, ne amăgim. Se întâlnesc domnul Argăseală cu domul Boroi și apoi fiecare trebuie să meargă la Becali sau la ministru. Trebuie să se întâlnească 2-3-5 oameni dar care să aibă o putere de decizie și după discuții să ajungă la o concluzie. Așa o lălăim și nu știm. Eu m-am bucurat pentru echipă, care are nevoie de liniște și de acel complex. Din ce observ, însă, nu e nimic clar”, a declarat eroul de la Sevilla.

Duckadam e nemulțumit că suporterii nu se implică în conflictul dintre cele două ”Stele” și spune că România nu merită această echipă.

„Nu știu dacă Armata joacă la trecerea timpului. Tot trebuie să se rezolve cumva lucrurile. Pe mine mă deranjează un lucru. Văd cu câtă pasivitate privesc lucrurile suporterii și galeria. Mă întreb dacă se întâmpla acest lucru la Partizan sau la Legia, galeriile stăteau la fel de pasive? Toată lumea așteaptă. Oare îi vor lua echipa lui Becali? Oare îi dau sigla înapoi?

Eu cred că la ora actuală România nu merită această echipă Steaua. Nimeni nu se implică concret și toată lumea o pasează de la unul la altul. Asta e părerea mea”, a mai spus Duckadam.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑