Cum o caracteriza Pennetta pe Halep înaintea ultimului duel direct: ”De atunci promitea mult”



010 сентября 2015

 

**VIDEO** Cum o caracteriza Pennetta pe Halep înaintea ultimului duel direct: ”De atunci promitea mult”

Simona Halep va juca împotriva Flaviei Pennetta pentru un loc în finala US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Adversara româncei a recunoscut că se aşteaptă la un meci dificil, în ciuda faptului că are avantaj în duelurile directe.

Italianca de 33 de ani, care în sferturi a trecut de dubla campioană de la Wimbledon, Petra Kvitova, conduce cu 3-1 în meciurile directe, dar Halep s-a impus în singura întâlnire din 2015, în optimile turneului de la Miami.

Înaintea confruntării din Florida, Pennetta, aflată pentru a doua oară în carieră în semifinale la New York, a declarat ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport că Simona poate deveni numărul 1 mondial.

Da! Cu siguranţă, da!”, a spus sportiva din Italia, atunci când a fost întrebată dacă Simona Halep are şanse de a cuceri un titlu de Grand Slam şi de a urca pe primul loc în ierarhia WTA.

"A crescut foarte mult în ultimii ani şi este impresionant felul în care evoluează. Mi-o amintesc încă de când era mai mică. Era junioară şi se vedea că are multe posibilităţi, promitea mult şi apoi, cu timpul, s-a maturizat", a povestit Pennetta.

Cele două jucătoare au mai fost adversare la US Open. S-a întâmplat în urmă cu doi ani, în optimile de finală. Pennetta a câştigat primul set cu 6-2, dar Halep a revenit şi a fost la un pas de a trimite meciul în decisiv.

Dar, în setul doi, la scorul 5-4, 40-30 în favoarea româncei, partida a fost oprită din cauza ploii. La reluare, Simona nu a putut să-şi păstreze avantajul şi a pierdut, scor 6-7.

Lucrurile sunt, însă, diferite acum. "Halep pare că nu e la fel de puternică precum Vika (Victoria Azarenka n.r.), dar de fapt este. Cred că e mult mai puternică. Ca să reușești o lovitură direct câștigătoare împotriva ei, trebuie să termini punctul de șapte ori. E mereu acolo, mingea vine mereu înapoi de la ea. Cred că va fi un maraton meciul cu ea", a spus italianca de pe locul 26 WTA, după victoria în faţa Petrei Kvitova.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑