Pițurcă: "Și Olanda a avut probleme cu Andorra. Trebuie să marcăm repede"



010 октября 2013

 

></p><p>Aflat în fața unui meci al României în care contează doar la ce diferență câștigă, selecționerul Victor Pițurcă spune că începutul jocului Andorra va fi foarte important și va fi decisiv în privința posibilității de a marca de mai mutle ori.</p><p>Tricolorii au nevoie de o victorie la cel puțin șapte goluri în Andorra, pentru a spera la ocuparea locului al doilea, care duce la barajul pentru Campionatul Mondial din 2014.</p><p>În tur, România a câștigat cu 4-0 pe Arena Națională, însă datele problemei s-au schimbat în decurs de un an, iar cu ultima clasată a avut probleme chiar și Olanda, care este lider autoritar în Grupa D a preliminariilor pentru turneul final din Brazilia.

Pițurcă a anunțat și o serie de schimbări în primul 11 pentru meciul următor, cel cu Estonia, ultimul din faza grupelor.

"Trebuie să înscriem foarte repede, pentru că altfel vom avea probleme. Noi am dori să câștigăm la un scor mult mai mare de 4-0. E foarte greu, foarte dificil de realizat acest lucru. Dacă vom avea un început de meci foarte bun și vom reuși să înscriem repede, cred că putem să marcăm mai multe goluri. Andorra a făcut un salt calitativ destul de evident și e foarte greu să înscrii de multe ori. Nici Olanda, care e o echipă senzațională, nu a reușit să îi dea atâtea", a spus, joi, Victor Pițurcă, în cadrul conferinței de presă din Andorra.

"Cu alți jucători voi aborda meciul cu Estonia. Vor fi patru schimbări. Experiența m-a învățat că aceiași jucători nu pot juca la fel de bine în două meciuri consecutive", a adăugat selecționerul echipei naționale a României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑