Vucinic și-a ieșit din minți! De ce a fost eliminat fostul star al Romei în meciul cu Austria



010 октября 2015

 

**VIDEO** Vucinic și-a ieșit din minți! De ce a fost eliminat fostul star al Romei în meciul cu Austria

VIDEO Muntenegru - Austria 2-3. Muntenegru a condus de două ori în fața Austriei, dar a fost în cele din urmă învinsă, iar acum nu mai are nicio șansă să prindă locul al treilea în grupa G, poziție care duce la barajul pentru Campionatul European din 2016.

Poate cel mai important moment al meciului jucat la Podgorica s-a petrecut în minutul 87, atunci când muntenegrenii au rămas în 10 oameni, după eliminarea căpitanului echipei, Mirko Vucinic, fostul star al Romei, în prezent jucător la Al Jazira.

Vucinic a fost oprit dintr-o acțiune ofensivă pentru un presupus henț, iar atacantul și-a ieșit din minți! El a protestat vehement în fața arbitrului adițional, care nu i-a oferit nicio explicație, iar apoi s-a îndreptat imediat spre centralul italian Daniele Orsato, pe care l-a mai întâlnit în meciurile din Serie A TIM. Reluările demonstrează însă că Vucinic a avut perfectă dreptate și nu a comis la henț la respectiva fază!

VIDEO ELIMINAREA LUI VUCINIC

Vârful gazdelor a văzut cartonașul galben, apoi a continuat cu protestele și a fost eliminat de Orsato. Pe margine, selecționerul Branko Brnovic și-a pierdut și el cumpătul, fiind trimis în tribune.

Fără căpitan și fără antrenorul principal pe bancă, Muntenegru a încasat golul 3 și a pierdut duelul cu Austria, 2-3, după ce Marcel Sabitzer a punctat în prelungiri.

VIDEO REZUMATUL MECIULUI

Clasamentul grupei G

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑