Primul gol al lui Ganea junior la Rapid: "Cel mai frumos moment din viața mea!"



010 октября 2015

 

**VIDEO** Primul gol al lui Ganea junior la Rapid:

Rapid - Dacia Unirea Brăila 3-1. Atacantul George Ganea a înscris primul său gol în tricoul Rapidului, în victoria cu 3-1 contra Daciei Unirea Brăila, care i-a urcat pe giuleșteni din nou pe primul loc în Seria 1 a Ligii a 2-a.

În vârstă de 16 ani, Ganea junior a punctat la una dintre ultimele faze ale primei reprize. A primit mingea în careu și a finalizat cu un șut din prima, peste portarul advers, care îi ieșise în întâmpinare.

În 1999, tatăl său, Ionel Ganea, marca 11 goluri în 16 meciuri în returul sezonului la capătul căruia se încununa campioană pentru a doua oarră în istorie.

În urmă cu 3 zile, în etapa precedentă, alb-vișiniii au jucat pe terenul Dunării Călărași, echipa antrenată chiar de Ganea senior. Atunci, George a intrat abia în prelungiri, în minutul 90+2. Cu Brăila, însă, internaționalul U17 a fost titular, bifând al patrulea joc în Liga 2 și primul gol pentru Rapid.

"E cel mai frumos moment din viața mea, până acum. E un moment pe care nu pot să-l explic. Acum am ieșit din vestiar, am primit mesaje pe telefon de la tata și de la mama, acum o să mă uit și la ce am primit. Când am marcat, am simțit o bucurie pe care nu am mai simțit-o niciodată și nu pot să o explic în cuvinte.", a declarat George Ganea, la finalul meciului Rapid - Dacia Unirea Brăila 3-1.

"Acum am un moral foarte bun, fiindcă am înscris și am jucat aproape tot meciul. Sunt foarte bucuros, am moralul ridicat pentru națională.", a adăugat

"Nu pot să spun că promovarea e deja asigurată. Mai avem o grămadă de meciuri și e un campionat destul de greu, suntem în serie cu multe echipe care ne pot pune probleme. Până acum, suntem pe primul loc și încercăm să dăm totul în meciurile viitoare, pentru a rămâne aici.", a încheiat atacantul în vârstă de 16 ani.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑