Fiul lui Carlos Sainz a suferit un accident grav în antrenamentele MP al Rusiei



010 октября 2015

**VIDEO** Fiul lui Carlos Sainz a suferit un accident grav în antrenamentele MP al Rusiei

Spaniolul Carlos Sainz Jr (Toro Rosso) a fost transportat la spital, cu elicopterul, după violentul accident survenit în a treia sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei de Formula 1.

Pilotul, conştient, a ridicat un deget în momentul în care era urcat în ambulanţa care l-a transportat la centrul medical al circuitului. Apoi, a plecat în elicopter spre spitalul cel mai apropiat, pentru a fi supus unor investigaţii medicale aprofundate.

Acest accident s-a produs după 35 minute de la startul sesiunii, determinând direcţiunea cursei să oprească antrenamentele, mai întâi cu steaguri roşii, apoi total. "A pierdut controlul maşinii la o frânare", a declarat Franz Tost, directorul austriac al Toro Rosso, la microfonul BBC.

Monopostul tânărului spaniol, debutant în F1, fiul dublului campion mondial de raliuri Carlos Sainz, a continuat să meargă drept înainte, intrând violent în barierele de protecţie de material plastic, după ce a şters amplasamentul de securitate pe mai multe zeci de metri.

Sainz Jr a împlinit 21 de ani pe 1 septembrie. El a disputat 14 Mari Premii în acest sezon, obţinând 12 puncte. Cel mai bun rezultat al său a fost locul 8, realizat în Malaezia.

VIDEO ACCIDENTUL SUFERIT DE CARLOS SAINZ JR

Agerpres

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑