Suspans în Marele Premiu al Braziliei la F1! Nico Rosberg a reuşit să-l învingă pe Lewis Hamilton



 

Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să-l învingă pe coechipierul său Lewis Hamilton. În urma acestei victorii, germanul s-a apropiat la 17 puncte de britanic înainte de ultima cursă a sezonului.

Suspansul a fost la cel mai înalt nivel în Marele Premiu al Braziliei la Formula 1. Asta datorită numeroaselor dueluri din pluton, dar şi a confruntării directe dintre Nico Rosberg şi Lewis Hamilton, care luptă pentru titlul mondial.

Germanul a plecat excelent la start, şi-a păstrat prima poziţie câştigată în calificări şi a reuşit să-şi creeze un avantaj bun în faţa britanicului.

Diferenţa dintre cei doi s-a menţinut constant la mai puţin de o secundă, însă, până la urmă, Rosberg a obţinut a cincea sa victorie a sezonului. Pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Felipe Massa. Brazilianul a fost urmat de Jenson Button şi Sebastian Vettel.

În Marele Premiu al Braziliei au fost şi două abandonuri. Daniel Ricciardo s-a retras la boxe în turul 41 din cauza unei probleme la suspensii, în timp ce Romain Grosjean a abandonat în turul 66 din motive tehnice.

În urma victoriei din Brazilia, Rosberg s-a apropiat la 17 puncte de liderul clasamentului general, Lewis Hamilton, înainte de ultima etapă, de la Abu Dhabi, în care se vor acorda de două ori mai multe puncte. Pentru a câştiga titlul mondial, Rosberg are nevoie de victorie în Emirate şi de o clasare a lui Hamilton mai jos de locul doi.

Ultima cursă a sezonului va avea loc pe 23 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑