Keșeru își face autocritica după evoluțiile de la națională: "Voi lucra la acest aspect. Eu am soluţia!"



010 декабря 2015

 

**VIDEO** Keșeru își face autocritica după evoluțiile de la națională:

România va afla sâmbătă, începând cu ora 19:00, adversarele de la Campionatul European din Franța, din vara anului viitor. Până atunci, unul dintre atacanții naționalei, Claudiu Keșeru, a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, care este adversarul pe care și-l dorește cel mai mult la turneul final, dar a făcut și o analiză a evoluțiilor sale.

Atacantul celor de la Ludogorets și-a făcut autocritica după evoluțiile mai puțin bune pe care le-a avut în tricoul naționalei în ultima vreme. Întrebat dacă își simte amenințat postul de titular la națională, acum când Florin Andone, legitimat la Cordoba, trece printr-o perioadă foarte bună și mai ales după ce a marcat și în amicalul cu Italia, scor 2-2, Keșeru a replicat:

”Mie nu-mi este frică de nimeni. Am jucat în mai multe meciuri ca titular, nu am marcat și era normal ca în ochii lui nea Puiu să apară acele semne de întrebare. Până la urmă, orice atacant este judecat după statistică. Dacă înscrie, e bun, dacă nu, căutăm altul.

Probabil că stilul de joc de la națională nu este același cu cel de la Ludogorets și de aceea acolo înscriu mai des, dar nu caut scuze pentru lipsa asta de eficacitate de la echipa națională.

Cred că poate marja de progresie... cred că soluția tot eu o am, să joc mai relaxat. Probabil că-mi impun o presiune suplimentară înaintea meciurilor de la națională, care nu mă ajută, dar voi lucra la acest aspect în scopul reeditării evoluțiilor pe care le am și aici”, a spus Keșeru la ”Fotbal Club”.

Keșeru crede că el se mișcă bine în teren, dar pune ratările pe lipsa concentrării.

”Când nu voi avea ocazii, o să-mi pun semne de întrebare. Dacă le am înseamnă că deplasările mele sunt bune, mișcările sunt interesante, după aceea intervine acea crispare, acea dorință, acea lipsă de relaxare de care un atacant are nevoie, uneori duc lipsă de nonșalanță în fața porții pentru a înscrie. 

Când nu voi avea ocaziile, o să-mi pun semne de întrebare legate de stilul de joc, dar până atunci trebuie să-mi rezolv eu problemele”, a completat Keșeru.

Legat de tragerea la sorți pentru Euro 2016, care va avea loc sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 19:00, Claudiu Keșeru, atacantul celor de la Ludogorets a spus că vrea să jucăm cu Franța în prima fază a competiției, spre deosebire de Răzvan Burleanu, președintele FRF, care o preferă pe Anglia.

”Mi-ar face plăcere să jucăm cu Franța. Am jucat zece ani acolo, vor evolua peste tot cu stadioanele pline, într-o atmosferă de vis. Mai departe, la echipele pe care le vom întâlni din urna a doua și a patra nu am preferințe.

Mi-aș fi dorit să mai jucăm o dată cu Ungaria, pentru că meritam revanșa după cele două meciuri în care i-am dominat clar, dar nu am câștigat. În rest, nu am preferințe”, a spus Keșeru, chestionat în direct în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑