Celta - Valencia 1-1. Gazdele au înscris după 725 de minute de secetă



**Celta - Valencia 1-1.** Gazdele au înscris după 725 de minute de secetă

După șase înfrângeri consecutive în Primera Division, Celta Vigo a rupt blestemul în meciul cu Valencia, încheiat la egalitate, 1-1.

Pe Balaidos, echipa lui Eduardo Berizzo a ratat o primă ocazie majoră în minutul 9, când Diego Alves a respins șutul lui Fabian Orellana. Chilianul de 28 de ani a irosit apoi o lovitură de la 11 metri scoasă de Charles, iar Celta depășise 700 de minute fără gol înscris în La Liga.

A fost al 14-lea penalty parat de Diego Alves în tricoul Valenciei, depășindu-l pe legendarul Canizares.

Nici usturoiul aruncat din tribune pentru a exorciza demonii ce îi bântuie nu i-au ajutat pe galicieni, care s-au văzut conduși pe tabelă din minutul 43, când Rodrigo l-a învins pe Sergio Alvarez cu un șut de la marginea careului.

Celta a spart gheața în minutul 61 prin Orellana, care și-a trecut în cont al patrulea gol al sezonului și a răzbunat ratarea penalty-ului. Atunci s-a încheiat și seria neagră de 725 de minute de secetă. Chilianul putea fi eroul absolut al partidei dacă în minutul 88 Charles ar fi putut marca din pasa sa.

După 1-1 cu Celta Vigo, Valencia va juca în returul optimilor Cupei Spaniei, pe terenul lui Espanyol, marți, de la ora 21:00, în direct pe Digi Sport 1.

ECHIPELE:

Celta: Sergio - Mallo (46 Nolito), Radoja, Sergi Gomez, Fontas - Hernandez, Fernandez (79 Borja Fernandez), Krohn-Dehli, J. Castro - Orellana, Charles. Antrenor: Eduardo Berizzo

Valencia: Alves - Barragan, Mustafi, Otamendi, Orban - Rodrigo, Enzo Perez, Parejo (80 Javi Fuego), A. Gomes - Alcacer, Negredo (65 de Paul). Antrenor: Nuno Espirito Santo

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑