Răzvan Raț, vinovat la două goluri, în înfrângerea lui PAOK cu Asteras



 

**VIDEO** Răzvan Raț, vinovat la două goluri, în înfrângerea lui PAOK cu Asteras 

VIDEO După un prim meci în 2015 în care le-a oferit colegilor săi două pase de gol, pentru Răzvan Raț a venit și o zi mai puțin fericită. Fundașul stânga a greșit la două goluri la înfrângerea de sâmbătă a lui PAOK, 0-3 pe terenul lui Asteras Tripolis, echipa la care joacă un alt român: Dorin Goian.

Căpitanul echipei naționale a României a fost vinovat la primul gol, în minutul 9, când Gianniotas i-a luat fața, a preluat în momentul în care apărătorul a încercat să respingă și a punctat cu un șut puternic. Reluările arată că marcatorul a atins mingea și cu mâna, dar reușita a fost validată.

Tot Gianniotas (21 de ani) l-a ridiculizat pe Raț (33 de ani) și la golul care a închis tabela. În minutul 45, mijlocașul ofensiv al gazdelor a sprintat pe lângă român în urmărirea unei mingi lungi. Raț a ratat startul și nu a reușit să țină pasul în cursa de 30 de metri, iar Gianniotas a scăpat singur cu portarul Itandje, finalizând cursa cu un gol care i-a completat "dubla" sâmbătă seară.

Atât Răzvan Raț, cât și Dorin Goian au fost integraliști sâmbătă, la meciul care i-a pus față în față pentru prima dată în campionatul Greciei, în etapa a 11-a. Gazdele au ratat și un penalty, în minutul 7, prin Barrales. Celălalt gol al meciului a fost marcat de Sankare (30).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑