România - Rusia, în direct pe Digi Sport 3, de la ora 20:00



011 февраля 2014

 

**VIDEO** România - Rusia, în direct pe Digi Sport 3, de la ora 20:00

Naţionala de polo a României va întâlni Rusia, în grupa A a Ligii Mondiale, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 3. Va fi primul meci oficial pentru noul selecţioner al tricolorilor, Dejan Stanojevic.

Fără şanse de a mai continua în Liga Mondială, poloiştii români nu se dau totusi bătuţi. Tricolorii vor să se revanşeze în faţa Rusiei după eşecul la zece goluri din tur, 5-15.

Naţionala României ocupă ultimul loc în grupa A, fără niciun punct în cele trei meciuri disputate. Sârbul Dejan Stanojevic va debuta oficial și Alexandru Matei crede că tricolorii ăi pot oferi un succes: "România vrea să câștige mâine (astăzi- nr.), vom pleca din poziția de favoriți, suntem la noi acasă și vom câștiga cu Rusia."

Selecționerul știe cum poate fi obținută victoria: "Trebuie să începem meciul cu dorinţă de joc, cu disciplină şi să încercăm să facem câte ceva din lucrurile pe care le-am făcut săptămâna trecută."

Principalul test pentru poloiştii români va fi însă dubla cu Marea Britanie, pentru calificarea la Campionatul European din 2014. Meciul tur este programat sâmbătă, de la ora 13:30 şi va fi în direct la Digi Sport 1.

Și antrenorul Stanojevic și Alex Matei știu care e importanța disputei cu britanicii: "Trebuie să ne gândim la calificarea la Europene, acesta este obiectivul nostru principal.", a declarat sârbul, iar Matei a spus: "Ceea ce ne interesează într-adevăr este meciul de sâmbătă, cu Marea Britanie, care ne va ajuta să ne calificăm la Campionatul European. În grupă, aici, zarurile au fost aruncate, nu mai avem ce să resturnăm și ce să mai facem, dar vom pleca să câștigăm acest meci și să ne pregătim pentru cel de sâmbătă, cu Marea Britanie."

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑