Cine a dezamăgit cel mai mult în amicalul naționalei: "Din cauza randamentului i-am scos la pauză"



011 февраля 2015

 

VIDEO România - Sioni Bolnisi 1-0. Selecționerul Anghel Iordănescu a optat din primul minut pe o echipă din care nu a făcut parte niciun stelist.

Antrenorul naționalei a declarat că a vrut să îi vadă la lucru și pe ceilalți tineri cu potențial din Liga 1, deoarece despre jucătorii de la Steaua are deja o părere formată și știe că se poate baza pe ei în meciurile naționalei.

Astfel, primul 11 al selecționatei divizionare a avut următoarea alcătuire:

Bălgrădean - Dumitraș, Nedelcearu, Bejan, Vătăjelu - Lazăr, Crețu, Anton, Hora - Budescu - Roman.

Evoluția echipei noastre în prima repriză a fost una slabă, iar jucătorii care l-au dezamăgit cel mai mult pe selecționer nu au mai revenit pe teren de la cabine.

Aceștia sunt Crețu (CSMS Iași), Lazăr (Dinamo) și Budescu (Astra).

"Dacă i-am schimbat, a fost pentru că randamentul lor nu m-a satisfăcut. Dumneavoastră puteți aprecia dacă au meritat sau nu să fie schimbați.", a fost răspunsul selecținerului Anghel Iordănescu atunci când a fost întrebat despre motivele care l-au făcut să ia această decizie.

Acesta are așteptări mari de la tinerii tricolori în meciul amical de sâmbătă, 14 februarie, cu Moldova, ultimul din cantonamentul naționalei din Antalya. Partida va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑