David Villa a marcat primul gol din istoria clubului New York City FC



011 февраля 2015

**VIDEO** David Villa a marcat primul gol din istoria clubului New York City FC

David Villa a fost primul jucător care a semnat în urmă cu 7 luni cu New York City FC, franciză nou înfiinață în Statele Unite care va lua parte din sezonul 2015 la întrecerile din MLS, liga nord-americană de fotbal. Atacantul spaniol a devenit marți seara și primul marcator din istoria clubului de peste Ocean.

În vârstă de 33 de ani, Villa a deschis scorul în minutul 33 în amicalul pe care noua sa echipă, primul din istoria clubului, l-a disputat contra scoțienilor de la St Mirren. Căpitan al formației sale, Villa a finalizat din centrul careului, cu un șut simplu, o centrare venită de pe partea stângă.

Partida s-a jucat pe stadionul principal al Academiei lui Manchester City, club care patronează franciza americană. Villa a ieșit la pauză, scorul final, 2-0, fiind stabilit de Watson-Siriboe, în minutul 69.

La New York City FC ar trebui să joace din martie și Frank Lampard, deocamdată împrumutat la Manchester City. Englezul nu a fost nici în tribune la amicalul formației sale, el fiind inclus de Manuel Pellegrini în lotul pentru partida cu Stoke, de astăzi, din etapa a 25-a a Premier League.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑