Al 4-lea meci la rând fără victorie acasă. Fanii i-au cerut demisia lui Gâlcă și i-au huiduit pe jucători



 

**VIDEO** Al 4-lea meci la rând fără victorie acasă. Fanii i-au cerut demisia lui Gâlcă și i-au huiduit pe jucători

VIDEO Steaua - Chiajna 2-2. Puținii fani rămași alături de Steaua și-au pierdut răbdarea. I-au cerut demisia antrenorului Costel Gâlcă și i-au fluierat pe jucători, la capătul celui de-al patrulea meci consecutiv fără victorie pe teren propriu.

Circa 4.500 de spectatori au fost prezenți duminică seară pe Arena Națională, la meciul care o putea readuce pe primul loc pe campioana din ultimii doi ani, cu 3 etape înainte de finalul sezonului. Egalul nu a ajutat-o pe Steaua să o depășească pe ASA Tg. Mureș, care pierduse cu puțin timp în urmă cu Gaz Metan (1-0), chiar sub ochii jucătorilor steliștilor, care au urmărit pe telefoanele mobile finalul partidei de la Mediaș.

Nemulțumiți de rezultat și de jocul echipei, susținătorii Stelei și-au apostrofat favoriții. Jucătorii au fost fluierați și huiduiți copios, atunci când s-au dus până în fața peluzei pentru a-și saluta fanii.

Vizibil afectat de rezultat, Gâlcă și-a așteptat jucătorii aproape de centrul terenului, salutând de la distanță suporterii. Antrenorului i s-a cerut demisia, iar când a ieșit de pe teren a fost huiduit și apostrofat de câțiva fani dintr-un grup aflat la Tribuna 1, deasupra tunelului de acces la vestiare.

Ultima victorie pe teren propriu obținută de Steaua în Liga 1 a fost obținută chiar pe Ghencea, pe 22 martie, 4-1 cu Viitorul. Nici atunci nu a fost o atmosferă prea plăcută. Căpitanul Cristian Tănase a fost apostrofat serios pe parcursul meciului, iar la pauză, înainte de a intra la vestiare, a scuipat în direcția grupului de contestatari.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑