Luis Suarez va părăsi FC Liverpool



 

FC Liverpool a anunţat pe site-ul oficial că atacantul Luis Suarez va părăsi în această vară clubul englez după ce vicecampioana din Premier League a ajuns la un acord cu echipa spaniolă FC Barcelona. Jucătorul a primit astfel dreptul de a negocia cu gruparea catalană.

Liverpool i-a mulţumit atacantului uruguayan pentru rolul jucat în ultimele sezoane în ascensiunea clubului care a revenit în Liga Campionilor.

Săptămâna viitoare, atacantul în vârstă de 27 de ani, va efectua vizita medicală la FC Barcelona, apoi va semna un contract valabil pentru cinci sezoane. Însă uruguayanul va avea de aşteptat pentru a debuta în tricoul noii echipe, el având de ispăşit o suspendare de patru luni după ce l-a muşcat pe italianul Giorgio Chiellini la Cupa Mondială din această vară. Suspendarea sa va expira la finalul lunii octombrie.

Suma de transfer nu a fost dezvăluită, dar conform BBC, aceasta se ridică la 75 de milioane de lire sterline, aproximativ 95 de milioane de euro, aceasta fiind clauza de reziliere a contractului lui Suarez cu FC Liverpool.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑