Duckadam: ”Steaua nu stă într-un jucător ca Hamza. Ne garanta cineva calificarea cu el în echipă?”



011 августа 2014

 

**VIDEO** Duckadam: ”Steaua nu stă într-un jucător ca Hamza. Ne garanta cineva calificarea cu el în echipă?”

Duckadam le-a recomandat fanilor Stelei să nu facă o tragedie din ratarea transferului lui Hamza și spune că roș-albaștrii s-au calificat în grupele Champions League și fără tunisian.

Steaua a ratat transferul lui Younes Hamza (DETALII AICI) în ultima zi în care gruparea din Ghencea mai putea ajusta la UEFA lotul pe care se va baza în ”dubla” cu Ludogorets din play-off-ul UEFA Champions League.

După ce Valeriu Argăseală a spus la ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că este liniștit, din cauza faptului că Hamza a dat dovadă de lipsă de caracter (DETALII AICI și VIDEO), și Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a comentat acest transfer ratat.

Duckadam a explicat, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, tot la ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că Hamza nu este genul de fotbalist de care ar fi depins șansele Stelei de a accede în grupele UCL.

”Nu cred că această dublă depinde de un jucător sau altul, ci de echipă. Iar Steaua are forța și valoarea de a ajunge în grupele UCL. Sigur că era bine venit, dar nici nu poți face acum o tragedie, și aici mă refer mai ales la suporterii noștri, din ratarea acestui transfer.

Nu dețin eu toate datele legate de aceste negocieri, Dar, noi am fost hotărâți, el a fost de acord, apoi el s-a răzgândit, asta este. Și cu cei de la Botev au fost negocieri și s-a ajuns la o concluzie”, a spus președintele campionilor.

Steaua o va întâlni pe Ludogorets Razgrad în play-off-ul UCL, urmând să joace prima manşă pe 19 august, pe teren propriu. Returul va avea loc pe 27 august, în Bulgaria.

Ambele partide vor putea fi urmărite în direct la Digi Sport. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Cele mai tari meciuri din UEFA Champions League, începând cu faza play-off-ului, sunt ÎN DIRECT la Digi Sport!

Duckadam, eroul de la Sevilla, locul în care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, a spus că Hamza nu ar fi fost un fotbalist exponențial în Ghencea.

”Noi ne-am calificat în grupele Champions League și fără Hamza. Steaua nu stă în Hamza și nici într-un alt fotbalist. Cine ne poate garanta că Hamza se integra în jocul nostru într-o săptămână? Sau că ne calificam cu el în grupe?

Steaua pleacă favorită, măcar din prisma faptului că primul meci se va juca pe terenul nostru iar al doilea pe teren neutru. La ora actuală și Chipciu și-a făcut treaba acolo în față, și Keșeru, așa că avem soluții”, a mai spus Duckadam la Digi Sport.

Helmuth Duckadam a vorbit apoi și depre evoluția echipei de la Cluj, acolo unde roș-albaștrii s-au impus cu 1-0, grație golului marcat de Tănase.

”Din nou am făcut o repriză bună și una mai puțin bună. Când vom ajunge să facem două reprize bune, nu ne va mai sta nimeni în cale”.

Duckadam a vorbit, într-un final, și despre Nicandro Breeveld și șansele acestuia de a juca contra bulgarilor în play-off-ul UCL.

”Să vedem dacă Breeveld va putea să joace. Nu va fi așa ușor ca un jucător să se acomodeze la o echipă de talia Stelei. Steaua înseamnă altceva, e mai greu, nu știu ce jucător a venit și s-a acomodat din prima săptămână. Dar este o variantă pe care Gâlcă se poate baza într-un anumit moment, dar nu știu dacă va juca titular”, a conchis Duckadam la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑