LIVE TEXT FC Brașov – Oțelul 0-1. Alexandru Zaharia a deschis scorul din penalty.



011 августа 2014

**LIVE TEXT** FC Brașov – Oțelul 0-1. Alexandru Zaharia a deschis scorul din penalty. VIDEO

LIVE TEXT

Min. 21. Marian Constantinescu șutează din întoarcere, periculos, dar Plopeanu a respins excelent, de lângă bară.

Min. 19: Ocazie bună pentru FC Brașov. Grigorie șutează, dar portarul Plopeanu a respins, mingea a ajuns la Constantinescu, dar șutul acestuia a fost blocat de Sipovic.

Min. 11: GOOOOL OȚELUL! GOOOOL ALEXANDRU ZAHARIA! Șut plasat de la 11 metri și Oțelul conduce la Brașov cu 1-0!

Min. 9: PENALTY OȚELUL! Cătălin Munteanu l-a faultat în careu pe Advic!

VEZI AICI FAZA PENALTY-ULUI ȘI GOLUL MARCAT DE ZAHARIA

# Dacă Oțelul îi are suspendați pentru cartonașele roșii văzute în etapa trecută pe Abraham, Cojoc și Karlik, FC Brașov are și ea un absent tot din cauza unei eliminări, pe Vagner.

Min. 2: Tudorie a scăpat singur în partea stângă a careului gazdelor, a preluat și a pătruns, apoi a șutat cu latul, spre colțul lung, dar a trimis mingea pe lângă poartă.

Min. 1: A început partida de la Brașov. 

ECHIPELE DE START

FC Brașov: Fl. IacobStrăuț, Machado, Diogo Santos, SerginhoEnceanu, Aganovic, C. Munteanu, C. CristeaM. Constantin, Grigorie. Antrenor: Cornel Țălnar. Rezerve: D. Mutu, Leko, Bârna, H. Popa, Păun, Buga, Ciocâlteu

Oțelul: PlopeanuMișelăricu, Sipovic, Pecha, MurgociD.Popescu, Cucu, V.Gheorghe, AdvicZaharia, Tudorie. Antrenor: Michael Weiss. Rezerve: Vlăsie, S.Ilie, C.Cristea, Paulinho, Ciftic, C.Stoian

FC Brașov și Oțelul sunt singurele formații din Liga 1 care în primele două etape au înregistrat două înfrângeri, având 0 puncte în clasament. Astfel, meciul de sub Tâmpa poate fi esențial pentru startul de sezon, fiind clar că formația care pierde din nou se înscrie în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Oțelul are trei suspendați după jocul din runda precedentă, pierdut acasă cu Concordia, astfel că antrenorul Weiss are probleme de efectiv și va fi dificil să alcătuiască un prim 11 competitiv.

De cealaltă parte, ieșită șifonată din duelurile cu două pretendente la titlu, Petrolul și Astra, formația brașoveană are posibilitatea acum să ia o gură de oxigen și să obțină primele puncte contra unei formații aflată și ea în suferință.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑