Topul salariilor din Serie A. Pe ce loc se află internaţionalul moldovean Artur Ioniţă



011 сентября 2014

 

Artur Ioniţă se află pe lista jucătorilor cu cele mai mici salarii din Serie A. Presa italiană a dezvăluit salariile tuturor fotbaliştilor din prima ligă. Potrivit informaţiei publicate, internaţionalul moldovean primeşte la Verona câte 200 de mii de euro pe sezon. Cel mai mare salariu din Italia îl are De Rossi care primeşte la AS Roma 6,5 milioane de euro pe sezon.

Cei mai bine plătiţi colegi de echipă ai lui Ioniţă sunt Luca Toni, cu un milion de euro pe an, mexicanul Rafa Marquez, cu 800 de mii de euro, şi argentinianul Javier Saviola, cu 650 de mii de euro pe an.

Cel mai mare salariu din Serie A îl are Daniele De Rossi, care primeşte 6,5 milioane de euro pe an la AS Roma. În vârful topului celor mai bine plătiţi jucători se mai regăsesc Gonzalo Higuain, de la Napoli, care primeşte 5,5 milioane de euro pe an, Carlos Tevez, cu 4,5 milioane de euro, şi Mario Gomez, care încasează la Fiorentina patru milioane şi 250 de mii de euro pe sezon.

Cele mai mici salarii din Serie A sunt la formaţiile Empoli şi Cesena, unde niciun jucător nu primeşte mai mult de 400 de mii de euro.

Gazzetta dello Sport a publicat şi salariile antrenorilor. Cei mai mulţi bani ia Rafael Benitez, de la Napoli, - 3,5 milioane de euro. Spaniolul este urmat în top de Walter Mazzarri, care primeşte la Inter 3,3 milioane pe sezon, şi de Massimiliano Allegri, care are un salariu de 2,4 milioane de euro la Juventus.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑