Andrea Dovizioso a adus primul pole position în MotoGP pentru echipa Ducati



011 октября 2014

 

Andrea Dovizioso a adus primul pole position în MotoGP pentru echipa Ducati în ultimii patru ani. Italianul a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Japoniei şi va fi primul pe grila de start de la Motegi.

Sunt foarte fericit că am ocazia să încep cursa printre cei mai buni piloţi ai sezonului. Acum putem spera şi la un loc pe podium", a spus pilotul de la Ducati.

Ultimul pilot care a adus un pole position pentru Ducati a fost australianul Casey Stoner, care a reuşit acest lucru la Marele Premiul al Valenciei, din 2010. Dovizioso va fi urmat la start de un alt italian, Valentino Rossi, de la Yamaha. În spatele acestora vor începe cursa spaniolii Dani Pedrosa şi campionul mondial Marc Marquez.

Ultimul este lider în clasament, cu 292 de puncte, şi poate câştiga al doilea titlul consecutiv deja în această etapă. Pilotul, în vârstă de 21 de ani, este urmat în clasament de Pedrosa, care are 217 puncte, şi Rossi, care are cu doar trei puncte mai puţine. Astfel, Marqeuz are nevoie să obţină un rezultat mai bun ca cei doi ca să devină campion cu trei curse înainte de final.

Cea de-a 28-a ediţie a Marelui Premiu al Japoniei din MotoGP va avea loc duminică pe circuitul de la Motegi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑